Beurzen en Evenementen

Troll Travel staat op een aantal beurzen en evenementen in Nederland en België. Bij de stand kunt u kennis maken met onze medewerkers en uitgebreid informatie verkrijgen over het reis aanbod.

Vakantiebeurs – Utrecht 2019

Vakantiebeurs Utrecht wordt gehouden in de Jaarbeurs van 9 tot en met 13 januari 2019. Wij zijn vertegenwoordigd als Generaal Agent van Smyril Line. Rederij Smyril Line verzorgt de verbinding per ferry tussen Denemarken, Færøer Eilanden en IJsland. U kunt de overtochten en complete pakketreizen met eigen auto of motor bij ons boeken. De nieuwe catalogus 2019 met tarieven, dienstregeling en reisarrangementen ligt voor u klaar! U vindt ons op de beursvloer bij IJsland, bij Noord-Europa.

Scandinavië XL – Nijkerk 2018

Is het hoge noorden uw favoriete vakantieregio en wilt u alles weten over wandeltochten, kano- en kajaktochten, winterreizen, fotoreizen, cruises, walvissafari’s, snowkite- en noorderlichtreizen? Kom dan naar het event Scandinavië-XL dat voor de 5e maal plaatsvindt in Hart van Holland in Nijkerk op zaterdag 27 en zondag 28 oktober 2018. Scandinavië-XL is een heerlijk food, shop en lifestyle weekend. Onder het motto “beleef het beste van het Noorden” komen alle facetten van de Noordse regio aan bod. Er zijn meer dan 70 stands met bijzondere, lekkere en originele producten. En een bomvol lezingenprogramma waarin u alles leert over regio’s, tradities, natuurfenomenen en bijzondere reizen. XL staat voor meer dan het gebied dat strikt genomen tot Scandinavië behoort. Finland, Færøer Eilanden, Spitsbergen, Baltische Staten en IJsland zijn ook vertegenwoordigd.