ANVR Touringcarclassificatie

ANVR-organisatoren van busreizen hebben ten behoeve van de duidelijkheid voor hun reizigers afgesproken de belangrijkste kwaliteitsnormen van de touringcars standaard vast te leggen. Daarbij is een onderscheid gemaakt tussen Tourist Class, Comfort Class en Royal Class. Touringcars hebben voor alle drie de categorieën dubbele beglazing, toilet aan boord, koelkast en koffiezetapparaat, voetsteun, 2 passagiersdeuren aan rechterzijde, luchtvering, stereogeluidsinstallatie en airconditioning. Voor de specifieke verschillen:http://www.sktb.nl/

Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf

Reis veilig, kies het Keurmerk Touringcarbedrijf. Veilig, comfortabel en milieubewust. Zo wilt u met vakantie en daarom kiest u voor een Keurmerk Touringcarbedrijf. Alle ANVR-Reisondernemingen, dus ook TROLL TRAVEL bv, werken uitsluitend met touringcarbedrijven die een keurmerk hebben. Wat mag u verwachten?

Als u bij TROLL TRAVEL bv in de touringcar stapt, bent u verzekerd van het volgende:

  • Het touringcarbedrijf werkt volgens de strenge regels van Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf.
  • Elk half jaar wordt het busbedrijf daarop gecertificeerd.
  • Uw chauffeur beschikt over de vereiste diploma’s, ruime ervaring en wordt iedere 5  jaar onderworpen aan een Rijvaardigheidsanalyse door CCV-CBR.
  • De regels voor rij- en rusttijden worden strikt nageleefd.
  • De touringcar voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid.
  • Ook het comfort van de touringcar is van het hoogste niveau volgens de  ANVR-Busclassificatie: Royal Class, Comfort Class of Tourist Class.
  • Mocht er onverhoopt iets misgaan: uw keurmerkbedrijf is adequaat verzekerd.

Check zelf! Het Keurmerk Touringcarbedrijf kan met directe ingang worden ingetrokken. Controleer dus of uw touringcar is voorzien van een actueel keurmerk. Bij de entreedeur is de keurmerksticker met het jaartal aangebracht. Kies voor ANVR-Reisonderneming TROLL TRAVEL bv, dan kiest u voor het Keurmerk Touringcarbedrijf. Kies voor veiligheid, kwaliteit en comfort! Voor meer informatie zie http://www.sktb.nl/

Geweldige ervaring gehad met deze busreizen naar Noorwegen

Avatar

Niels

TROLL TRAVEL bv
Willem Alexanderhof 1
3331 AS  ZWIJNDRECHT
Nederland

Telefoon  31 (0) 78-619 85 25

info@trolltravel.com