Beurzen en Evenementen

TROLL TRAVEL staat op een aantal beurzen en evenementen in Nederland en België. Bij de stand kunt u kennis maken met onze medewerkers en uitgebreid informatie verkrijgen over het reisaanbod van Smyril Line, Scandinavian Oldtimer Tours, Scandinavian Motorbike Tours.

50PlusBeurs – Utrecht 2019

50PlusBeurs wordt gehouden in de Jaarbeurs van 17 september tot en met 21 september 2019, is ‘s werelds grootste evenement voor actieve plussers en biedt de 100.000 bezoekers 6 thema’s met informatie, entertainment en voordeel. Met 550 exposanten, workshops, proeverijen en presentaties. Maar ook optredens op podia met muziek, modeshow, dans en exposities. Dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur. U vindt ons met standnummer 000 in Hal 00.

Scandinavië XL – Hoevelaken 2019

Is het hoge noorden uw favoriete vakantieregio en wilt u alles weten over wandeltochten, kano- en kajaktochten, winterreizen, fotoreizen, cruises, walvissafari’s, snowkite- en noorderlichtreizen? Kom dan naar het event Scandinavië-XL dat voor de 7e maal plaatsvindt. Wederom in Euretco Expo Hoevelaken (tegenover NS Station Hoevelaken) op zaterdag 26 en zondag 27 oktober 2019 van 10.00 uur – 17.00 uur. Scandinavië-XL is een heerlijk food, shop en lifestyle weekend. Onder het motto “beleef het beste van het Noorden” komen alle facetten van de Noordse regio aan bod. Er zijn meer dan 80 stands met bijzondere, lekkere en originele producten. En een bomvol lezingenprogramma waarin u alles leert over regio’s, tradities, natuurfenomenen en bijzondere reizen. XL staat voor meer dan het gebied dat strikt genomen tot Scandinavië behoort. Finland, Åland, Færøer Eilanden, Spitsbergen, Baltische Staten en IJsland zijn ook vertegenwoordigd.

Vakantiesalon – Antwerpen 2020 (B)

De grootste vakantiebeurs in Vlaanderen! Op zoek naar inspiratie voor uw volgende reis? Ontvangt u graag extra informatie over uw volgende bestemming? Of wilt u graag met uw kinderen de wijde wereld in maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan bent u aan het juiste adres. Het Vakantiesalon Antwerpen stelt elk jaar in Antwerp Expo een breed vakantieaanbod voor. Om tegemoet te komen aan de vraag van vele bezoekers, ruim 80.000 in 2019, om de beurs nog overzichtelijker te maken, is besloten de exposantengroep onder te verdelen in twee groepen; de verweg vakanties en anderszijds de dichtbij vakanties. Bovendien vindt u in Hal 2 eveneens een mooi aanbod aan motorvakanties. Het vakantiesalon vindt plaats van donderdag 23 tot en met zondag 26 januari 2020. U vindt ons op de beursvloer in Hal 4.

Vakantiebeurs – Utrecht 2020

Vakantiebeurs Utrecht wordt gehouden in de Jaarbeurs van 16 tot en met 19 januari 2020. Wij zijn vertegenwoordigd als Generaal Agent van Smyril Line. Rederij Smyril Line verzorgt de verbinding per ferry tussen Denemarken, Færøer Eilanden en IJsland. U kunt de overtochten en complete pakketreizen met eigen auto of motor bij ons boeken. De nieuwe catalogus 2020 met tarieven, dienstregeling en reisarrangementen ligt voor u klaar! U vindt ons op de beursvloer bij IJsland, bij Noord-Europa.