Scandinavian Motorbike Tours Scandinavian Motorbike Tours

Scandinavian Motorbike Tours is onderdeel van TROLL TRAVEL bv.

TROLL TRAVEL is ruim 35 jaar Scandinaviëspecialist voor groepsreizen, oldtimerreizen en motorreizen. Met het label Scandinavian Motorbike Tours richt TROLL TRAVEL zich op de avontuurlijke motorrijder die opzoek is naar zekerheid, comfort en lokale kennis. Wij organiseren meerdaagse motorreizen naar elke gewenste bestemming.

Op de motor door IJsland; spectaculaire natuur en eindeloze wegen zonder noemenswaardig verkeer. Hier kunt u heerlijk toeren en genieten van al het moois dat IJsland u te bieden heeft.

Ook organiseren wij al vele jaren tochten naar en door Noorwegen, van de fjorden tot zelfs aan de Noordkaap. Maar ook voor motorreizen buiten Scandinavië bent u bij ons aan het juiste adres. Wat denkt u van Mille Miglia in Italië op de motor of een reis door de hooglanden van Schotland? De ultieme motorreis vindt u zeker bij ons.

Neem een kijkje op onze website voor inspiratie en ga het avontuur aan!

IJsland zal me nog lang bijblijven. Wat een landschappen heb ik daar gezien! Materiaal, structuur en kleur: steeds veranderde er van alles. Daar met de motor tussendoor sturen was geweldig.

Avatar

Willem D.A. Laros

Heerlijk motor gereden op de Færøer Eilanden!

Avatar

Niels Roodenburg

Onze vaste en deskundige medewerkers beschikken over zeer uitgebreide kennis van alle Noord-Europese landen. Zij hebben kennis van de Scandinavische talen, zowel in woord als in geschrift. Naast een goede voorbereiding is het van belang, dat er ook tijdens uw meerdaagse reis een beroep op ons gedaan kan worden. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Scandinavian Motorbike Tours is onderdeel van TROLL TRAVEL bv. Het moederbedrijf TROLL TRAVEL is ruim 35 jaar Noord-Europaspecialist voor individuen, groepsreizen, oldtimerreizen en motorreizen. Met het label Scandinavian Motorbike Tours richt TROLL TRAVEL zich op de avontuurlijke motorrijder, die opzoek ik naar zekerheid, comfort en lokale kennis.

TROLL TRAVEL bv
Willem Alexanderhof 1
3331 AS  ZWIJNDRECHT
Nederland

+31 (0) 78-619 85 25

info@trolltravel.com