Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland en IJsland zijn in vele opzichten bijzondere bestemmingen. Rustig en ruim en dus uitermate geschikt voor tourtochten met oldtimers. Het zijn bovendien bestemmingen waar de natuur nog in hoofdletters wordt geschreven. Kijk niet gek op als bijvoorbeeld rendieren en elanden uw rijbaan kruisen. Noord-Europa is niet alleen rijk aan natuur, maar ook aan contrasten. Stille fjorden, bruisende watervallen, eindeloze hoogvlakten, ruige toppen, uitgestrekte bossen, visrijke meren, dromerige dalen, je vindt het hier allemaal. En al die pracht is verbonden door mooie en goed onderhouden wegen.

Scandinavian Oldtimer Tours biedt voor iedereen een comfortabele en veilige manier om met de eigen oldtimer door de verschillende landen van Noord-Europa te reizen. Uw tourtocht begint bij ons in feite al aan boord van een luxe veerboot – op weg naar een bijzondere bestemming in het noorden. De veerboten, de hotelaccommodaties, de campings en de hytter zijn met grote zorg voor u gekozen !

Ons bedrijf is gespecialiseerd in tourtochten naar de landen van Noord-Europa. Steunend op onze zeer ruime ervaring organiseren wij nostalgische oldtimerreizen op maat in alle prijsklassen.

Scandinavian Oldtimer Tours… tourorganisatie met persoonlijke service

 

 

Vooruit is niet altijd rechtdoor.

Avatar

Redactie

Mooie tourtocht ``Romantische Donau`` gemaakt met de club van Mercedes Reisvrienden!

Avatar

Frans en Diny

Daar waar u geen tijd voor heeft, daar maken wij tijd voor.

Avatar

Redactie

Scandinavian Oldtimer Tours
European Oldtimer Tours
Bezoekadres:
Willem Alexanderhof 1
3331 AS  ZWIJNDRECHT
Nederland

+ 31 (0) 78 619 85 25

info@trolltravel.com