SMYRIL LINE SMYRIL LINE

Vaarschema en Tarieven 2020

De toenemende belangstelling voor IJsland en de grotere bekendheid van rederij Smyril Line in Europa, heeft ook in 2019 geresulteerd in een stijging van het aantal reserveringen voor de overtocht. Als gevolg daarvan waren een aantal afvaarten al in een vroeg stadium snel volgeboekt. Mocht u plannen maken om volgend jaar met uw auto naar en van IJsland te reizen, dan raden wij u aan om zo vroeg mogelijk met ons contact op te nemen. Wilt u nu een reservering plaatsen voor seizoen 2020; neem dan telefonisch contact met ons op. Reserveringen voor de hoogtijweken medio mei tot en met medio augustus zijn populair. Ons advies is: Reserveer op tijd! Voorkom daarmee teleurstelling.

TROLL TRAVEL – Scandinavian Travel Group.
Reisorganisatie met persoonlijke service. +31 (0)78 619 85 25

 

Wanneer u op zoek bent naar leuke aanbiedingen, een rondreis met eigen auto of een cruise naar één van deze prachtige eilanden, met Smyril Line maakt u de juiste keuze. Met uw auto, motor, caravan, camper of fiets aan boord van het MS Norröna geniet u van alle faciliteiten en het prachtige uitzicht over de Noord-Atlantische Oceaan. U vaart veilig, snel en ontspannen naar uw bestemming.
Smyril Line biedt zowel uitsluitend vervoer als complete reispakketten met accommodatie w.o. hotels of vakantiewoningen. Laat u inspireren op deze pagina en neem vrijblijvend contact met ons op. Smyril Line vaart al meer dan 30 jaar op deze Noord-Atlantische route en onze medewerkers kennen de bestemmingen als geen ander.

TROLL TRAVEL berekent u geen reserveringskosten

 

Smyril is het Færøerse woord voor Smelleken, een valkensoort. Het Smelleken (Falco Columbarius) behoort tot de valken (Falconidae) en is een klein onopvallend valkje.

Avatar

Baardmannetje

Wij laten weten dat we een ongelooflijke mooie reis van 4 weken hebben gemaakt door IJsland met zijn verschillende landschappen en de rust die je daar vindt. Zullen ongetwijfeld niet alles hebben gezien, maar alles was o zo mooi. Met de oversteek Denemarken IJsland die we bij jullie hadden geboekt incl. het eten. Ontbijt was super en de lunch en diner waren gewoon goed. Dank voor jullie dat we bij jullie de ferry hebben geboekt, was top geregeld. Groetjes van de nagenieters.

Avatar

Adriaan en Hennie Claassen, ODILIAPEEL

Rederij Smyril Line is opgericht in november 1982 en is heden een internationaal bedrijf met eigen kantoren in de Færøer Eilanden, IJsland, Duitsland en Denemarken. Smyril Line werkt samen met Generaal Agenten in het grootste deel van Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in de hoofdstad Tórshavn op de Færøer Eilanden.
Drie scheepsofficieren, Óli Hammer, Jógvan í Dávastovu en Andrias Joensen kochten de Zweedse veerboot Gustav Wasa, renoveerde en noemde het schip MS Norröna. Het had een capaciteit van 1.050 passagiers en 300 auto’s. Het eerste vaarseizoen was de zomer van 1983. In de loop der jaren raakte Smyril Line bekend als de betrouwbare verbinding tussen de eilanden in de Noord-Atlantische Oceaan en het vasteland van Europa. De vraag naar vervoer steeg gestaag en na 20 jaar was het tijd om het MS Norröna te vervangen door een grotere, meer moderne veerboot. In 2003 kwam het huidige MS Norröna in de vaart met een capaciteit van 1482 passagiers en 800 auto’s en maakte haar eerste reis op 7 april 2003. Deense Travel Awards nomineerde Smyril Line in 2012 voor de top drie Personenvervoer Rederijen. In 2014 werd het MS Norröna benoemd door de Færøerse Scheepvaart Commissie tot schip van het jaar.


Smyril Line verzorgt naast reizen ook het vrachtvervoer naar de eilanden in de Noord-Atlantische Oceaan. In 2017 werd het MV Mykines aangekocht voor het vrachtvervoer tussen Rotterdam, Tórshavn en Reykjavík. Op deze route worden ook campers en auto’ s met caravan meegenomen, echter geen passagiers. Boekingen en reserveringen kunt u aanvragen bij TROLL TRAVEL bv.

SMYRIL LINE Nederland bv
Bezoekadres:
Willem Alexanderhof 1
3331 AS  ZWIJNDRECHT
Nederland

+31 (0) 78 619 85 25

info@trolltravel.com

The Road Less Traveled

Smyril Line Ferry’s Journey Through The Beautiful Faroe Islands To Iceland