SMYRIL LINE SMYRIL LINE

BOEK UW OVERTOCHT MET SMYRIL LINE NAAR DE FÆRØER EILANDEN EN IJSLAND BIJ TROLL TRAVEL

Vaarschema en Tarieven 2023

De toenemende belangstelling voor IJsland en de grotere bekendheid van rederij Smyril Line in Europa, heeft ook in 2022 geresulteerd in een stijging van het aantal reserveringen voor de overtocht. Als gevolg daarvan waren een aantal afvaarten al in een vroeg stadium snel volgeboekt. Mocht u plannen maken om volgend jaar met uw auto/motor/camper naar IJsland en/of de Færøer Eilanden te reizen, dan raden wij u aan om zo vroeg mogelijk met ons contact op te nemen. Wilt u nu een reservering plaatsen voor seizoen 2023; neem dan telefonisch contact met ons op of vraag een offerte aan via de button op deze pagina.  Reserveringen voor medio mei tot en met medio augustus zijn populair. Ons advies is: Reserveer op tijd! Voorkom daarmee teleurstelling. Voor meer informatie en advies is het ook mogelijk om op afspraak bij ons langs te komen.

TROLL TRAVEL – Scandinavian Travel Group.
Reisorganisatie met persoonlijke service. +31 (0)78 619 85 25

Wanneer u op zoek bent naar leuke aanbiedingen, een rondreis met eigen auto of een cruise naar één van deze prachtige eilanden, met Smyril Line maakt u de juiste keuze. Met uw auto, motor, caravan, camper of fiets aan boord van het MS Norröna geniet u van alle faciliteiten en het prachtige uitzicht over de Noord-Atlantische Oceaan. U vaart veilig, snel en ontspannen naar uw bestemming.
Troll Travel biedt zowel uitsluitend vervoer als complete rondreizen op IJsland met verblijf in hotels of vakantiewoningen. Laat u inspireren op deze pagina en neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk hier de verschillende hut types die wij u aan kunnen bieden.

Bespaar door vooraf uw maaltijden aan boord te boeken. Bekijk hier de mogelijkheden.

 

Waarom boeken via Troll Travel:

  • TROLL TRAVEL is lid van ANVR, SGR en SCR. Boek uw reis met zekerheid en garantie.
  • Kwaliteit en deskundigheid. Onze medewerkers beschikken over uitgebreide kennis van zowel IJsland als de Færøer Eilanden
  • Wij berekenen geen reserveringskosten.

Smyril is het Færøerse woord voor Smelleken, een valkensoort. Het Smelleken (Falco Columbarius) behoort tot de valken (Falconidae) en is een klein onopvallend valkje.

Avatar

Baardmannetje

Wij laten weten dat we een ongelooflijke mooie reis van 4 weken hebben gemaakt door IJsland met zijn verschillende landschappen en de rust die je daar vindt. Zullen ongetwijfeld niet alles hebben gezien, maar alles was o zo mooi. Met de oversteek Denemarken IJsland die we bij jullie hadden geboekt incl. het eten. Ontbijt was super en de lunch en diner waren gewoon goed. Dank voor jullie dat we bij jullie de ferry hebben geboekt, was top geregeld. Groetjes van de nagenieters.

Avatar

Adriaan en Hennie Claassen, ODILIAPEEL

Rederij Smyril Line is opgericht in november 1982 en is heden een internationaal bedrijf met eigen kantoren in de Færøer Eilanden, IJsland, Duitsland en Denemarken. Smyril Line werkt samen met Generaal Agenten in het grootste deel van Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in de hoofdstad Tórshavn op de Færøer Eilanden.
Drie scheepsofficieren, Óli Hammer, Jógvan í Dávastovu en Andrias Joensen kochten de Zweedse veerboot Gustav Wasa, renoveerde en noemde het schip MS Norröna. Het had een capaciteit van 1.050 passagiers en 300 auto’s. Het eerste vaarseizoen was de zomer van 1983. In de loop der jaren raakte Smyril Line bekend als de betrouwbare verbinding tussen de eilanden in de Noord-Atlantische Oceaan en het vasteland van Europa. De vraag naar vervoer steeg gestaag en na 20 jaar was het tijd om het MS Norröna te vervangen door een grotere, meer moderne veerboot. In 2003 kwam het huidige MS Norröna in de vaart met een capaciteit van 1482 passagiers en 800 auto’s en maakte haar eerste reis op 7 april 2003. Deense Travel Awards nomineerde Smyril Line in 2012 voor de top drie Personenvervoer Rederijen. In 2014 werd het MS Norröna benoemd door de Færøerse Scheepvaart Commissie tot schip van het jaar.


 

Troll Travel
Bezoekadres:
Willem Alexanderhof 1A
3331 AS  ZWIJNDRECHT
Nederland

+31 (0) 78 619 85 25

info@smyrilline.nl

The Road Less Traveled

Smyril Line Ferry’s Journey Through The Beautiful Faroe Islands To Iceland