Noorwegen 🇳🇴
Bestemming
4 dagen
Reisduur
Lente, Najaar, Zomer
Periode
1

Alesund

Vlucht naar Alesund. Transfer en overnachting in een hotel in Alesund.

2

The Atlantic Road

Wij maken een dagtocht naar The Atlantic Road, één van de meest spectaculaire routes in Noorwegen. Deze rondrit brengt u van Alesund via Molde naar het vissersdorp Bud en deze schilderachtige route langs de kust is een must see in deze omgeving. Overnachting en diner in een hotel in Alesund.

3

Alesund- RIB Boat

Na het ontbijt kunt u op eigen gelegenheid Alesund ontdekken. Ålesund heeft een schitterende ligging op meerdere eilandjes in de Atlantische Oceaan en staat bekend om haar architectuur in Art Nouveaustijl en is het culturele centrum van de regio. In de middag maken we een Wildlife Sea Safari met een supersnelle RIB Boat. Deze tocht gaat lang de kustlijn van Alesund en laat ons kennismaken met het ‘wildlife’ van Noorwegen. Aanschouw een zeehondenkolonie en Runde’s beroemde vogelreservaat met zijn adelaars en papegaaiduikers! Overnachting en diner in een hotel in Alesund.

4

Alesund

Als we hebben genoten van ons laatste uitgebreide ontbijt in Noorwegen maken we een laatste excursie, genaamd Alesund Town Train Sightseeing. Vlucht vanuit Alusund naar Nederland/België.

 

Wil jij met je bedrijf, club of vriendengroep naar Noorwegen? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan:

reisvoorstel incentivereis aanvragen