Eclipsreis USA Pacific Northwest & San Francisco 2017

€4.375,00

Met Eclipse Travel Group in 2017 naar de Total Solar Eclipse, de eerste eclipse in Noord Amerika sinds 30 jaar. Wij organiseerden een fascinerende rondreis vanaf Seattle naar o.a. Portland, Bend en San Francisco. In Seattle bezochten wij het historische Pike Place Market, een publieke markt langs de waterkant van de Elliott Bay en vervolgens de nabijgelegen Mount St. Helens vulkaan.

Na een rendez-vous in Seattle reisden wij naar het zuiden richting Portland en verkenden Mount Hood. Landinwaarts passeerden wij de ruige Colombia River Gorge en ontdekten twee National Parken: Crater Lake en Redwood. En dan op eclipsdag reden wij in de ochtend naar een geselecteerde plek in de omgeving van Bend en ervaarden gedurende 2 minuten en 2 seconden de totale zonsverduistering!
Wanneer we zuidwaarts langs de grillige kust van de noordwestelijke Pacific reden, passeerden wij spectaculaire landschappen. Van de beboste oevers in Washington tot het ruige gebergte aan de kust van Oregon en prachtige baaien met hoge kliffen in Californië. De snelweg slingert langs de prachtige kust met ongerepte stranden. Wij eindigden deze reis in San Francisco, een adembenemende stad met een enorme diversiteit aan cultuur, architectuur en bezienswaardigheden!

 

Reisprogramma

Donderdag, Aanvang rondreis Pacific Northwest & San Francisco Total Solar Eclipse vanaf Seattle, Washington
Vrijdag, Seattle – Olympia – Portland
Zaterdag, Columbia River Gorge
Zondag, Mount Hood, Bend
Maandag, Total Solar Eclipse
Dinsdag, Crater Lake – Coos Bay
Woensdag, Bandon Natural Area
Donderdag, Redwood National Park
Vrijdag, Eureka
Zaterdag, Redwood National Park – San Francisco
Zondag, Einde rondreis Pacific Northwest & San Francisco Total Solar Eclipse in San Francisco, Californië

Deze groepsreis is slechts een voorbeeld van talloze mogelijkheden. Met onze ruim 35 jaar lange ervaring stellen wij reizen samen op maat, naar aard en in alle prijsklasse.