USA Grand Circle Tour Arizona

€4.999,00

Tijdens deze 16-daagse rondreis bezoekt u de staat Arizona in het westen van de Verenigde Staten. Met o.a. een bezoek aan de Grand Canyon en Monument Valley is dit een onvergetelijke reis vol prachtige fotomomenten. Onze zeer ervaren reisleiders nemen u mee op een tocht door het "Wilde Westen" van Amerika waar cowboys en indianen wonen, werken en leven.

De Verenigde Staten van Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden. Reis met ons mee op deze unieke rondreis door een van de meest spectaculaire staten van het Westen van Amerika, Arizona. Deze reis is een aaneenschakeling van hoogtepunten met o.a. bezoek aan de Grand Canyon, Monument Valley, Lake Powell, Antelope Canyon, Horshoe Bend, Phoenix en Tucson. Onze zeer ervaren reisleiders nemen u mee op een onvergetelijke roadtrip USA.

 

Reisprogramma

Dag 1
Vlucht van Amsterdam naar Phoenix, verblijf in Phoenix
Dag 2
Stadswandeling Phoenix, verblijf in Phoenix.
Dag 3
Phoenix-Tucson. Pima Air& Space museum, Sabino Canyon, Catalina Canyons.
Dag 4
Sighstseeing, Sonora Desert Museum,Kartchner Caverns State Park. Verblijf in Tucson.
Dag 5
Tucson- Holbrook. Apache Indian Reservation, Salt River, Globe en Show Low.  Petrified Forest National Park. Painted Desert, verblijf in Holbrook, Route 66.
Dag 6
Holbrook- Chinle. Hubbell Trading Post,handelspost in de Navajo Nation. Canyon de Chelly, jeeptour o.l.v. Navajo gidsen. Verblijf in Chinle.
Dag 7
Chinle- Kayenta. Spider Rock, Monument Valley Tribal Park incl. jeeptour. Verblijf in Kayenta.
Dag 8
Kayenta-Page. Antelope Canyon incl. jeeptour. Horshoe Bend, Colorado River. Verblijf in Page.
Dag 9
Page- Grand Canyon. Boatcruise Lake Powell, Tusayan, Grand Canyon. Verblijf Tusayan, Grand Canyon.
Dag 10
Bezoek aan de Grand Canyon. Optionele Sightseeing Helicopter Flight over de Grand Canyon. Verblijf Tusayan, Grand Canyon.
Dag 11
Tusayan- Sedona. Sedona, Red Rock Country. “Pink Jeeptour”. Verblijf in Sedona.
Dag 12
Sightseeingtour, Sedona en Oak Creek, bezoek aan „Chapel of the Holy Cross”.  Wandeling in  „Cathedral Rock Park”. Verblijf in Sedona.
Dag 13
Sedona- Prescott. Jerome- Prescott. Eerste hoofdstad van Arizona met historisch centrum en oudste saloon van Arizona, “The Palace”. Verblijf in Prescott.
Dag 14
Prescott- Phoenix. Heard museum, historisch- en kunstmuseum. Scottsdale. Verblijf in Scottsdale.
Dag 15
Vlucht Phoenix-Amsterdam.
Dag 16
Aankomst in Amsterdam

Er is een volledig dag tot dag programma beschikbaar. Neemt u a.u.b. contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Deze groepsreis is slechts een voorbeeld van talloze mogelijkheden. Er is een volledige beschrijving beschikbaar, die wij op uw verzoek toesturen. Elke vervoerssoort is in te passen; touringcar, vliegtuig, schip, trein of eigen auto. Met onze ruim 35 jaar lange ervaring stellen wij reizen samen op maat, naar aard en in alle prijsklasse.