Busreis Noorwegen Trysil & Lillehammer

Op aanvraag

Troll Travel neemt u graag de organisatie van de reis uit handen. In overleg stellen wij een meerdaagse reis op maat samen. Daarbij wordt rekening gehouden met uw wensen, de samenstelling van de groep, de doelstelling van de reis en uw budget. Een reis via Troll Travel is een avontuurlijke ervaring, waar nog lange tijd over nagepraat wordt. Sneeuwscooter safari, skiën of met go-karts de pistes afdalen, wild water raften, elanden safari, een rit in een bobslee op de Olympische bobslee baan (ook in de zomer) of een bergtocht met squads behoren tot de mogelijkheden.

Tijdens deze reis bezoekt u o.m. Trysil,  één van de meest populaire en favoriete wintersportbestemmingen in Noorwegen en is gelegen op ca. 200 kilometer ten noordoosten van de Vikinghoofdstad Oslo. Niet ver verwijderd van de Zweedse grens. U maakt een tocht met de sneeuwscooter en er is de mogelijkheid een huskytocht te organiseren. Aan het einde van de dag neemt u deel aan de typisch Noorse après-ski. Gløgg, øl og musik. Noorwegen is eldorado voor de wintersport in de ruimste zin van het woord. Tevens brengt u een bezoek aan  het plaatsje Lillehammer, dat ruim 20.000 inwoners telt. U bezoek onder meer het openluchtmuseum Maihaugen, het kunstmuseum of slentert door de gezellige lange winkelstraat en over marktpleinen. ’s Avonds brengt u een bezoek aan de skispringschans en maakt u een arresledetocht door de bossen van Nordseter en Sjusjøen.

 

Reisprogramma

Dag 1; Overtocht Kiel-Göteborg
Dag 2; Trysil
Dag 3; Verblijf in Trysil, winteractiviteiten
Dag 4; Lillehammer
Dag 5; Verblijf in Lillehammer, Maihaugen, arresledetocht, winteractiviteiten
Dag 6; Overtocht Göteborg-Kiel
Dag 7; Thuisreis

Reissom

Bovenstaand arrangement bieden wij u aan per persoon op basis van logies met ontbijtbuffet in een gedeelde 2-persoonskamer met bad en/of douche en toilet en is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Toeslagen per persoon

  • 1-persoonskamer op aanvraag

Inclusief in de reissom

  • Retourpassage Kiel-Gøteborg per Stena Line of
  • Retourvlucht Amsterdam-Oslo per KLM/SAS/Norwegian
  • Transfer per luxe touringcar ter plaatse
  • 4 overnachtingen op basis van diner, logies met ontbijt

Niet inbegrepen in de reissom

  • Uitgaven van persoonlijke aard w.o. entreegelden voor musea, garderobe, minibar, pay-tv, roomservice, tafeldranken, vaste telefoon, kosten van verzekeringen, koffie- en theestops, barservice, brandstoftoeslagen en vertrekbelasting.
  • Bijdrage Stichting Garantiefonds Reisgelden en Stichting Calamiteitenfonds Reizen
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • Optionele excursies en extra’s. Prijs op aanvraag

Vertrekdatum

  • Dagelijks in de periode november tot en met april

Deze groepsreis is slechts een voorbeeld van talloze mogelijkheden. Er is een volledige beschrijving beschikbaar, die wij op uw verzoek toesturen.