Vliegreis IJsland Ruig & Stoer

Op aanvraag

Ruig en Stoer IJsland. In een monstertruck op avontuur in IJsland. We ontdekken het ruige IJsland in het Tingvellir Nationaal Park en de Langjökullgletsjer met zijn prachtige ijstunnel. We dompelen ons onder in het thermale water van de Blue Lagoon en verbazen ons over het geweld van de Strokkurgeiser.

Reisprogramma

 

Dag 1; naar Reykavík en bezoek aan Blue Lagoon
Vlucht Amsterdam/Brussel – Reykjavík met Iceland Air. Transfer vanaf luchthaven Keflavik naar Reykjavík. Onderweg een stop voor een bezoek aan de unieke Blue Lagoon, waar we kunnen genieten van een warm bad in het felblauw gekleurde water. Overnachting in Reykjavík.

Dag 2; Golden Circle Classic
Vandaag staat de Golden Circle Classic-excursie op het programma met bezoeken aan o.m. het Thingvellir Nationale Park, de indrukwekkende Gullfosswaterval en Geysir met de regelmatig spuitende Strokkurgeiser. Overnachting in hotel Húsafell of gelijkwaardig.

Dag 3; IJstunnel per monstertruck
Vandaag maken we de spectaculaire trip per monstertruck over de Langjokullgletsjer. De rit gaat naar de 500 meter lange ijstunnel, die onder een 30 meter dikke ijslaag ligt. Tevens bezoeken we de prachtige Hraunfossarlavawatervallen.  Overnachting in hotel Húsafell of gelijkwaardig.

Dag 4; naar huis
Transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Amsterdam/Brussel met  Iceland Air.

 

Reissom

Bovenstaand arrangement bieden wij u aan per persoon op basis van logies met ontbijtbuffet in een gedeelde 2-persoonskamer met bad en/of douche en toilet en is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Toeslagen per persoon

  • 1-persoonskamer op aanvraag

Inclusief in de reissom

  • Retourvlucht Amsterdam/Brussel- Reykjavík
  • Transfer per luxe touringcar ter plaatse
  • 3 overnachtingen op basis van logies met ontbijt

Niet inbegrepen in de reissom

  • Uitgaven van persoonlijke aard w.o. entreegelden voor musea, garderobe, minibar, pay-tv, roomservice, tafeldranken, vaste telefoon, kosten van verzekeringen, koffie- en theestops, barservice, brandstoftoeslagen en vertrekbelasting.
  • Bijdrage Stichting Garantiefonds Reisgelden en Stichting Calamiteitenfonds Reizen
  • Reis- en/of annuleringsverzekering

Optionele excursies en extra’s, prijs op aanvraag

  • Diners

Vertrekdatum

  • Dagelijks, het gehele jaar.

Deze groepsreis is slechts een voorbeeld van talloze mogelijkheden. Er is een volledige beschrijving beschikbaar, die wij op uw verzoek toesturen.