Vliegreis Noorwegen Sneeuw & IJs

Op aanvraag

Op deze incentive reis gaan we op zoek naar het magische noorderlicht (Aurora Borealis) in Noord Noorwegen. In de koude arctische lucht en het besneeuwde landschap gaan we op rendiersafari en slapen in het IJshotel. Een bezoek aan de prachtige noorderlichtkerk in Alta mag zeker niet ontbreken. Een geweldige reis met diverse activiteiten zoals een sneeuwscootersafari en een rendiersledetocht en iedere avond kans op het aanschouwen van het Aurora Borealis (noorderlicht).

Reisprogramma

Dag 1;  naar Oslo – Alta
Vlucht Amsterdam/Brussel via Oslo naar Alta. Bij aankomst in Alta zal het al donker geworden zijn en is het de eerste mogelijkheid om het noorderlicht (Aurora Borealis) te zien. Transfer naar en overnachting in Alta.

Dag 2; Alta – Sorrisniva
Na het ontbijt worden we opgehaald voor een spannende hondensleetocht. De honden zijn enthousiast en rennen door het besneeuwde landschap. Aan het einde van de middag worden we opgehaald om naar het Igloo Hotel in Sorrisniva te begeven. Weg van alle stadse verlichting hebben we alhier de beste kansen om het noorderlicht (Aurora Borealis) waar te nemen. Daarna installeren we ons op het ijsbed, dat voorzien is van warme huiden en een dikke slaapzak. Slaap lekker!

Dag 3; Sorrisniva – Alta
Na het ontbijt gaan we terug naar Alta voor een sneeuwscootertocht. Rond 16.00 uur zijn we terug bij het hotel. Daarna kunnen we de stad verkennen of een bezoek brengen aan de bijzondere kerk. De laatste avond sluiten we af met een rendiersledetocht. Wij worden dan om ca. 20.00 uur opgehaald. Het is inmiddels alweer donker en buiten de stad genieten we weer van het noorderlicht (Aurora Borealis). Rond middernacht zijn we terug bij ons overnachtingshotel.

Dag 4; Alta – Oslo
Na het ontbijt gaan we per transferbus van het hotel naar het vliegveld van Alta en vliegen we via Oslo terug naar Amsterdam/Brussel.

 

Reissom

Bovenstaand arrangement bieden wij u aan per persoon op basis van logies met ontbijtbuffet in een gedeelde 2-persoonskamer met bad en/of douche en toilet en is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Toeslagen per persoon

  • 1-persoonskamer op aanvraag

Inclusief in de reissom

  • Retourvlucht Amsterdam/Brussel via Oslo naar Alta
  • Transfer per luxe touringcar ter plaatse
  • 3 overnachtingen, waarvan 1 in het Igloo Hotel op basis van logies met ontbijt

Niet inbegrepen in de reissom

  • Uitgaven van persoonlijke aard w.o. entreegelden voor musea, garderobe, minibar, pay-tv, roomservice, tafeldranken, vaste telefoon, kosten van verzekeringen, koffie- en theestops, barservice, brandstoftoeslagen en vertrekbelasting.
  • Bijdrage Stichting Garantiefonds Reisgelden en Stichting Calamiteitenfonds Reizen
  • Reis- en/of annuleringsverzekering

Optionele excursies en extra’s, prijs op aanvraag

  • Diners

Vertrekdatum

  • Deze reis is uit te voeren in de maanden oktober tot en met maart omdat de kans op noorderlicht dan het grootst is.

Deze groepsreis is slechts een voorbeeld van talloze mogelijkheden. Er is een volledige beschrijving beschikbaar, die wij op uw verzoek toesturen.