Vliegreis Noorwegen Actief

Op aanvraag

Art Nouveau in Ålesund! Deze prachtige Noorse plaats is gelegen op meerdere eilandjes aan de Atlantische Oceaan. Naast een bezoek aan de stad maken we een avontuurlijke tocht per RIB-boat langs deze imposante kust met een rijke fauna.

Reisprogramma

Dag 1; Heenreis
Vlucht van Amsterdam – Ålesund met KLM. Vertrek 14.20 uur/Aankomst 16.20 uur. Transfer, diner en overnachting in een hotel in Ålesund.

Dag 2; The Atlantic Road
Wij maken een dagtocht naar The Atlantic Road, één van de spectaculaire routes in Noorwegen. Deze rondrit brengt u van Ålesund via Molde naar het vissersdorp Bud. De schilderachtige route langs de kust is een must see in deze omgeving. Overnachting en diner in een hotel in Ålesund.

Dag 3; Ålesund en RIB-boat
Na het ontbijt ontdekken we op eigen gelegenheid Ålesund. De grote stad heeft een schitterende ligging op meerdere eilandjes langs de Atlantische Oceaan, staat bekend om haar architectuur in Art Nouveaustijl en is het culturele centrum van de regio. In de middag maken we een Wildlife Sea Safari met een supersnelle RIB-boat. De tocht gaat lang de kustlijn van Ålesund en laat ons kennismaken met het ‘wildlife’ van Noorwegen. Aanschouw een zeehondenkolonie en het beroemde vogelreservaat met zijn adelaars en papegaaiduikers op het eiland Runde! Overnachting en diner in een hotel in Ålesund.

Dag 4; Terugreis
Als we hebben genoten van ons uitgebreide ontbijtbuffet in Noorwegen maken we een laatste excursie, genaamd  “Ålesund Town Train Sightseeing”. Transfer per touringcar naar de luchthaven.

 

Reissom
Bovenstaand arrangement bieden wij u aan per persoon op basis van logies met ontbijtbuffet in een gedeelde 2-persoonskamer met bad en/of douche en toilet en is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Toeslagen per persoon

  • 1-persoonskamer op aanvraag

Inclusief in de reissom

  • Retourvlucht Amsterdam-Ålesund per KLM
  • Transfer per luxe touringcar ter plaatse
  • 3 overnachtingen op basis van logies met ontbijt

Niet inbegrepen in de reissom

  • Uitgaven van persoonlijke aard w.o. entreegelden voor musea, garderobe, minibar, pay-tv, roomservice, tafeldranken, vaste telefoon, kosten van verzekeringen, koffie- en theestops, barservice, brandstoftoeslagen en vertrekbelasting.
  • Bijdrage Stichting Garantiefonds Reisgelden en Stichting Calamiteitenfonds Reizen
  • Reis- en/of annuleringsverzekering

Optionele excursies en extra’s, prijs op aanvraag

  • Diners

Vertrekdatum

  • Dagelijks, het gehele jaar.

Deze groepsreis is slechts een voorbeeld van talloze mogelijkheden. Er is een volledige beschrijving beschikbaar, welke wij op uw verzoek toesturen.