Vliegreis Noorwegen Fjell & Fjord

Op aanvraag

Noorwegen, land van trollen, bergen en fjorden. Tijdens deze korte incentivereis maken we kennis met de majestueuze fjorden en het hooggebergte en wie weet vangen we zelfs een glimp op van de trollen.....

Reisprogramma

Dag 1; naar Bergen
Vlucht Amsterdam naar Bergen met KLM. Stadswandeling door o.l.v. een lokale gids. De rest van de middag ter vrije besteding. Overnachting in Bergen in een hotel op basis van logies/ontbijt of halfpension.

Dag 2; van Bergen naar Stavanger Minicruise
Na een heerlijk ontbijt vertrekken we richting haven voor een minicruise van Bergen naar Stavanger. Afvaart 13.30 uur. Aankomst 19.00 uur. We varen door het hart van het fjordengebied en genieten van de vele vergezichten. Aan boord van Fjord Line maken we gebruik van allerlei moderne faciliteiten w.o. een diversiteit aan restaurants, cafés en bars en winkel. Overnachting in een hotel in Stavanger op basis van logies/ontbijt of halfpension.

Dag 3; verblijf in Stavanger – Excursie Lysefjord per schip
Restaurantjes en barretjes liggen op ettelijke honderden meters van het hotel aan de haven, evenals de gemoedelijke en smalle winkelstraten. Het interessante Oliemuseum, dat gedeeltelijk in zee is gebouwd is een bezoek de moeite waard. We kunnen een wandeling maken door de met kinderkopjes geplaveide straten van het stadsdeel Gamle Stavanger. In de middag gaan we aan boord voor een 3,5 uur durende excursie per boot over de Lysefjord naar o.a. de beroemde rots Preikestolen (de Preekstoel).  Overnachting in een hotel in Stavanger op basis van logies/ontbijt of halfpension.

Dag 4; naar huis
Na het ontbijt hebben we de ochtend ter vrije besteding om Stavanger te ontdekken.  Vlucht Stavanger naar Amsterdam met KLM.

 

Reissom

Bovenstaand arrangement bieden wij u aan per persoon netto op basis van logies met ontbijtbuffet in een gedeelde 2-persoonskamer met bad en/of douche en toilet en is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Toeslagen per persoon

  • 1-persoonskamer op aanvraag

Inclusief in de reissom

  • Retourvlucht Amsterdam-Stavanger per KLM
  • Transfer per luxe touringcar ter plaatse
  • 3 overnachtingen op basis van logies met ontbijt f halfpension

Niet inbegrepen in de reissom

  • Uitgaven van persoonlijke aard w.o. entreegelden voor musea, garderobe, minibar, pay-tv, roomservice, tafeldranken, vaste telefoon, kosten van verzekeringen, koffie- en theestops, barservice, brandstoftoeslagen en vertrekbelasting.
  • Bijdrage Stichting Garantiefonds Reisgelden en Stichting Calamiteitenfonds Reizen
  • Reis- en/of annuleringsverzekering

Optionele excursies en extra’s, prijs op aanvraag

  • Diners

Vertrekdatum

  • Dagelijks in de periode mei tot en met september

Deze  groepsreis is slechts een voorbeeld van talloze mogelijkheden. Er is een volledige beschrijving beschikbaar, die wij op uw verzoek toesturen.