Motorreis Schotland

Op aanvraag

Schotland is een heerlijke bestemming voor avontuurlijke motorrijders. Landschappelijk het meest spectaculair zijn de Highlands, de Schotse Hooglanden, waar de bergtoppen bekend staan als cairns en vaak tot een forse hoogte reiken. De grootste uitschieter is Ben Nevis, welke deel uitmaakt van het Grampiangebergte in het graafschap Inverness. Een van de grootste toeristische trekpleisters van Schotland is Loch Ness, het op één na grootste meer van Groot-Brittannië en onlosmakelijk verbonden aan de talloze (onbewezen) verhalen over een daar voorkomend ‘monster’. Het meer is te vinden op 37 KM ten zuidwesten van de stad Inverness. Tijdens deze Schotlandreis wordt u keer op keer geconfronteerd met de betoverende schoonheid van het landschap, maar ook met de cultuur van de Highlanders: whisky, kilt en doedelzakmuziek.

Reisprogramma

Dag 1; Passage IJmuiden – Newcastle
Dag 2;
Newcastle – Crieff (380 KM)
Dag 3; Tourrit The Trossachs National Park (120 KM)
Dag 4; Crieff – Inverness  (215 KM)
Dag 5; Tourrit Loch Ness (115 KM)
Dag 6; Inverness – Crieff (240 KM)
Dag 7; Passage Newcastle – IJmuiden (295 KM)
Dag 8; Thuisreis

 

Reissom

Op aanvraag. Bovenstaand arrangement bieden wij u aan per persoon op basis van logies met ontbijtbuffet in een gedeelde 2-persoonskamer/hut met bad en/of douche en toilet en is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Toeslagen per persoon

  • 1-persoonskamer op aanvraag
  • 1-persoonshut op aanvraag

Inclusief in de reissom

  • Retourpasage IJmuiden – Newcastle
  • 5 overnachtingen op basis van logies met ontbijt
  • Stichting Garantiefonds Reisgelden en Stichting Calamiteitenfonds Reizen

Niet inbegrepen in de reissom

  • Uitgaven van persoonlijke aard w.o. entreegelden voor musea, garderobe, minibar, pay-tv, roomservice, tafeldranken, vaste telefoon, kosten van verzekeringen, koffie- en theestops, barservice, brandstoftoeslagen en vertrekbelasting.
  • Reis- en/of annuleringsverzekering

Optionele excursies en extra’s, prijs op aanvraag

  • Diners (half pension)

Vertrekdatum

  • Dagelijks in de periode mei tot en met september

Deze motorreis is slechts een voorbeeld van talloze mogelijkheden. Er is een volledige beschrijving beschikbaar, die wij op uw verzoek toesturen. Met onze ruim 35 jaar lange ervaring stellen wij reizen samen (in groepsverband) op maat, naar aard en in alle prijsklasse.