TROLL TRAVEL

Specialist in reizen naar Noord-Europa. Met ruim 35 jaar lange ervaring organiseren wij reizen op maat naar Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland of IJsland. Inmiddels hebben wij ook ruime ervaring in het organiseren van reizen naar Midden- en Zuid-Europa. Reizen naar o.a. Engeland, Schotland, Kroatië en Italië.

Wij helpen u graag op weg.ONZE LABELS

Maak kennis met ons gespecialiseerd aanbod voor individuele- en groepsreizen.
null

>> Kijk op Eclipse Travel Group <<

Eclipse Travel Group is gespecialiseerd in het organiseren van eclipse reizen over de gehele wereld. Maar ook voor een andere uitzonderlijke ervaring waaronder een reis naar het Noorderlicht, een unieke cruise door Arctisch gebied of naar een andere bijzondere bestemming. U bent op het juiste adres.

null

>> Kijk op Motorbike Tours <<

Motorbike Tours verzorgt motorreizen voor groepen en individuele motorrijders door heel Europa.

null

>> Kijk op Scandinavian Oldtimer Tours <<

Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland en IJsland zijn in vele opzichten bijzondere bestemmingen. Rust en ruimte; uitermate geschikt voor reizen met oldtimers.

null

>> Kijk op European Oldtimer Tours <<

Ook in Midden- en Zuid-Europa bieden wij oldtimer reizen aan.

null

>> Kijk op FourX4 Tours <<

Scandinavian FourX4 Tours is gespecialiseerd in four wheel drive reizen. Met onze ruime ervaring organiseren wij 4WD reizen op maat, naar aard en in alle prijsklasse.

null

>> Kijk op SMYRIL LINE <<

Reis met eigen auto, caravan, motor of camper naar IJsland. Geniet aan boord van alle faciliteiten en daarbij van het uitzicht over de Noord-Atlantische Oceaan. Wij varen u veilig en snel naar uw bestemming.

 • Volledig verzorgde reizen op maat samengesteld

  Elke vervoerssoort is in te passen; touringcar, schip, vliegtuig, trein, fiets, motor of eigen auto. Wij organiseren reizen op maat, naar aard en in alle prijsklasse

 • Ruim 35 jaar ervaring in reizen naar Noord-Europa

  Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in alle soorten reizen naar Noord-Europa

 • Enthousiaste en deskundige medewerkers

  Kwaliteit en deskundigheid zorgen voor een perfecte reisbeleving! De vaste en reislustige medewerkers van TROLL TRAVEL beschikken over zeer uitgebreide kennis van diverse bestemmingen en werken reeds jaren in de reisindustrie.

 • Tijdens de reis 24 uur per dag bereikbaar

  Naast een goede voorbereiding is het van belang, dat er ook tijdens uw tourtocht een beroep op ons gedaan kan worden. Wij zijn 24 uur beschikbaar en bereikbaar.

 • Wij verzorgen reizen naar Midden- en Zuid-Europa

  Wij verzorgen ook diverse reizen naar Midden- en Zuid-Europa waaronder Engeland, Schotland, Kroatië en Italië.

 • TROLL TRAVEL is lid van ANVR, SGR en SCR

  TROLL TRAVEL bv – Scandinavian Travel Group is lid van ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) onder nummer 4293 en aangesloten bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) onder nummer 2115, alsmede aangesloten bij SCR (Stichting Calamiteitenfonds Reizen).

Kwaliteit en deskundigheid zorgen voor een perfecte reisbeleving!

Wij bieden u een compleet arrangement voor elke bestemming inclusief vervoer ter plaatse, goede hotels, maaltijden en diverse activiteiten. Onze deskundige gidsen behoren tot de beste in de reisbranche en openen deuren, die voor velen gesloten blijven. Kwaliteit en deskundigheid zorgen voor een perfecte reisbeleving! De vaste en reislustige medewerkers van TROLL TRAVEL beschikken over zeer uitgebreide kennis van diverse bestemmingen en werken reeds jaren in de reisindustrie.

Reisorganisatie met persoonlijke service