Troll Travel biedt een uitstekend verzekeringspakket aan dat u direct bij boeking bij ons kunt afsluiten. Deze reis- en annuleringsverzekeringen zijn ondergebracht bij a.s.r. (voorheen Europeesche Verzekeringen), de reisverzekeraar van Nederland.

ASR png

Kortlopende Reisverzekering

Zonder zorgen op reis. Naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of lekker de bergen in. Waar u ook naartoe gaat, met een reisverzekering van de a.s.r. gaat u goed voorbereid op weg. a.s.r. is al negentig jaar dé specialist in reis- en recreatieverzekeringen.

Wie bieden standaard de comfort reisverzekering incl. geneeskundige kosten; bagage en ongevallen. Deze reisverzekering kan eenvoudig worden uitgebreid met extra modules zoals reis rechtsbijstand en skiën en snowboarden. Wilt u optimaal verzekeren kies dan voor het optimaal pakket. 

Premieoverzicht

  • Bestemmingen binnen Europa € 1,92 per persoon per dag
  • Exclusief € 4,25 eenmalige poliskosten en assurantiebelasting

Ga je meer dan 3 weken per jaar op vakantie? Kies dan voor een doorlopende reisverzekering van de a.s.r.

Premieoverzicht kortlopende reisverzekering:

Comfort Optimaal
  Europa Wereld Europa Wereld
Personenhulp  €    1,02  €       1,77 €      2,62  €      3,87
Bagage  €    0,25  €       0,40 Inclusief
Geneeskundige kosten  €    0,50  €       0,75 Inclusief
Geld € 0,50 Inclusief
Reis Rechtsbijstand € 0,15 Inclusief
Ongevallen € 0,15 € 0,15
Skiën en snowboarden € 1,00 € 1,00
Hulp en huur vervoermiddel € 17,50 € 17,50
Extra sportuitrusting € 0,65 € 0,65

De premie is per persoon per dag. Kinderen tot vijf jaar zijn gratis meeverzekerd. Over delen van de premie betaalt u assurantiebelasting.

Brochure kortlopende reisverzekering

Voorwaarden kortlopende reisverzekering

Verzekeringskaart kortlopende reisverzekering

Kortlopende Annuleringsverzekering

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kan gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat u halverwege terug naar huis moet. Een annuleringsverzekering van de a.s.r. is ideaal. Want die geldt niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens uw vakantie.

U kunt uw annuleringsverzekering volledig aanpassen aan uw wensen. U heeft de keuze uit twee verzekeringen: een standaard annuleringsverzekering of een allrisk annuleringsverzekering.

Annuleringsverzekering: wat is standaard verzekerd?

Met de standaard annuleringsverzekering bent u goed verzekerd, als u uw reis moet annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Dus mist u een deel van uw reis, bijvoorbeeld omdat u eerder naar huis moet? Dan ontvangt u van ons een vergoeding voor iedere dag dat u niet van uw reis heeft kunnen genieten. En heeft u zelf uw reis, bijvoorbeeld vliegticket, hotel en autohuur, samengesteld en valt een van de onderdelen uit? Dan vergoeden wij de wijzigings- of annuleringskosten van de overige onderdelen.

Waarnemer meeverzekeren

Als u wilt, kunt u een (zaak)waarnemer meeverzekeren. Dat kan de persoon zijn die uw taken op uw werk waarneemt. Of de persoon die altijd op uw huis of huisdier past terwijl u op reis bent. Als uw waarnemer iets overkomt, kunt u uw reis annuleren of vroegtijdig afbreken. U heeft dan recht op vergoeding van de annuleringskosten of de ongebruikte reisdagen.

Allrisk annuleringsverzekering

Wilt u zelf kunnen bepalen om welke reden u uw geboekte reis annuleert? Kies dan voor de allrisk annuleringsverzekering. U kunt dan niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de basisverzekering staan, maar mag zelf bepalen om welke reden u niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of als u toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van uw annuleringskosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen.

Premieoverzicht kortlopende annuleringsverzekering:

Annulering 5,5% van de reissom
Allrisk Annulering 7% van de reissom
Waarnemer 1% van de reissom

De poliskosten bedragen € 4,25. Over de premie en de poliskosten betaalt u assurantiebelasting.

Brochure kortlopende annuleringsverzekering

Voorwaarden kortlopende annuleringsverzekering

Verzekeringskaart kortlopende annuleringsverzekering

Hulp en huur vervoermiddel

Het zal maar gebeuren. Het ene moment rijdt u nog door dat leuke dorpje. Het andere moment stopt de auto ermee, kunt u niet meer rijden door een aanrijding of trekt er een hagelbui over. Vakantiepret voorbij? Niet als u de dekking hulp en huur vervoermiddel heeft afgesloten. Deze dekking helpt namelijk tijdens de reis bij autopech. Voor wie is deze dekking? Verzekerden met een auto, motor of camper met een Nederlands kenteken kunnen de dekking afsluiten op hun kortlopende of de doorlopende reiszekering voor hun buitenlandse vakantie binnen Europa.

Om de premie hoeft u het niet te laten. Bij de kortlopende reisverzekering kost deze dekking € 17,50 (+21% assurantiebelasting) voor de hele vakantie. Heb je een doorlopende verzekering voor reizen? Dan kun je het voertuig het hele jaar tijdens alle vakanties naar het buitenland verzekeren. Dat kost slechts € 25,- (+21% assurantiebelasting).

Let op, in de voorwaarden zelf leest u wat precies is verzekerd en wat er vergoed wordt.

Brochure kortlopende reisverzekering / Brochure doorlopende verzekering

Voorwaarden kortlopende reisverzekering / Brochure doorlopende verzekering

Verzekeringskaart kortlopende reisverzekering / Verzekeringskaart doorlopende verzekering

Doorlopende Verzekeringen

Voor frequente reizigers en bij een reisduur langer dan 3 weken is een doorlopende reis- en annuleringsverzekering al snel voordeliger. Vanzelfsprekend is het mogelijk deze verzekering via Troll Travel af te sluiten. Mits woonachtig in Nederland.

Let op: de doorlopende annuleringsverzekering heeft een maximum dekking van € 1500,- per persoon per reis (maximum verzekerd bedrag is €6.000 per verzekering per jaar). Is de reissom hoger, dan kun is het mogelijk de doorlopende annuleringsverzekering op te hogen tot een maximum dekking van € 3000,- per persoon (maximum verzekerd bedrag is €12.000 per verzekering per jaar).*

* De dekkingen met een maximumbedrag tot €3.000,- kunnen alleen afgesloten worden in combinatie met een doorlopende reisdekking.

Brochure doorlopende verzekering

Voorwaarden doorlopende verzekering

Verzekeringskaart doorlopende verzekering

Afsluiten en schade melden

Het afsluiten van een verzekering 

De verzekering(en) komt definitief tot stand zodra u de opdracht schriftelijk, telefonisch of online heeft verstrekt. De reisverzekering kunt u uiterlijk tot één dag voor aanvang van de reis afsluiten. De annuleringsverzekering dient uiterlijk binnen zeven dagen na boeking afgesloten te worden.

NB: Troll Travel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van vermissing, beschadiging, diefstal of enige andere schade aan de bij Troll Travel gehuurde materialen. Ook voor schade, ontstaan tijdens de duur van het verblijf, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Wij adviseren  daarvoor een goede reis- en bagageverzekering af te sluiten.

Schade melden
Via de website van a.s.r. is het mogelijk om online schade te melden voor een kortlopende of doorlopende reis-/annuleringsverzekering.