Met meer dan 40 jaar aan ervaring hebben wij een ongeëvenaarde expertise opgebouwd in het creëren van op maat gemaakte reisprogramma’s voor groepen.

Touroperators, touringcarorganisaties, clubs en bedrijven die de prachtige regio’s van Noord-Europa willen verkennen zijn bij ons aan het goede adres. Ons bedrijf heeft diepe wortels in de Noord-Europese landen en wij zijn er trots op dat we deze adembenemende bestemmingen als onze thuisbasis beschouwen.

Onze toegewijde teamleden delen een diepe liefde voor Noord-Europa en zijn gepassioneerd over het delen van de schoonheid, cultuur en avonturen die deze regio te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar de majestueuze fjorden van Noorwegen, de adembenemende landschappen van IJsland, of de mysterieuze Færøer Eilanden.

Onze passie voor reizen naar Noord-Europa gaat verder dan alleen deze landen. We hebben uitgebreide kennis en ervaring in het ontwerpen van reiservaringen in heel Europa. Of je nu op zoek bent naar een verrassende reis door Groot-Brittanië, of een culturele ontdekkingsreis in Kroatië, wij hebben de expertise om een unieke en onvergetelijke reis voor je te creëren.

Ben je op zoek naar reisprogramma’s voor jouw (doel)groep die een uniek avontuur wil ervaren, neem dan contact met ons op. Samen zullen we de droomreis van jouw groep tot leven brengen, met een focus op exclusiviteit en aandacht voor ieder detail.

Stuur ons een bericht