Wie zijn wij

TROLL TRAVEL is gespecialiseerd in meerdaagse reizen vanuit Nederland en België naar Noord Europa. Wij bieden volledig verzorgde tourarrangementen, die volgens uw wensen worden samengesteld. Een reis begint al aan boord van de luxe cruiseferry – op weg naar een bijzondere bestemming. De hotelaccommodaties, bbq of maaltijden in restaurants, lokale veerdiensten, entreebiljetten, lokaal touringcartransport voor excursie of stadsbezoek etc. etc., worden door ons met de grootste zorg uitgekozen. Alle onderdelen van een meerdaagse reis worden door TROLL TRAVEL rechtstreeks ingekocht. Zonder tussenkomst van plaatselijke agenten. Wij organiseren reizen op maat, naar aard en merk en in elke prijsklasse.

Medewerkers

Onze vaste en deskundige medewerkers beschikken over zeer uitgebreide kennis van alle Noord Europese landen. Zij hebben grondige kennis van de Scandinavische talen, zowel in woord als in geschrift. Naast een goede voorbereiding is het van belang, dat er ook tijdens uw tourtocht een beroep op ons gedaan kan worden. Wij zijn 24 uur beschikbaar en bereikbaar.

Alles onder één dak

Wij stellen, in nauw overleg met uw club of vereniging, de meerdaagse reis samen en houden daarbij rekening met eigen wensen. TROLL TRAVEL  helpt u daarbij verder op de juiste weg. Nadat de reis is samengesteld, zorgen wij voor de beschrijving en indien gewenst lopen de individuele inschrijvingen via ons kantoor. TROLL TRAVEL is aangesloten bij het ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisorganisatoren) het SCR en het SGR. Alle boekingen vallen onder Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Presentaties en promotie

Hebt u interesse ? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij houden met u een oriënterend gesprek, maken vervolgens een routevoorstel en geven desgewenst een presentatie.

Neem contact met ons op