Met meer dan 40 jaar aan ervaring hebben wij een ongeëvenaarde expertise opgebouwd in het creëren van op maat gemaakte reisprogramma’s voor groepsreizen van touroperators die de prachtige regio’s van Noord-Europa willen verkennen. Ons bedrijf heeft diepe wortels in Noorwegen, IJsland en de Færøer Eilanden en we zijn er trots op dat we deze adembenemende bestemmingen als onze thuisbasis beschouwen.

Maar onze passie voor het verkennen van Noord-Europa gaat verder dan alleen deze landen. We hebben uitgebreide kennis en ervaring in het ontwerpen van reiservaringen in heel Scandinavië. Of je nu op zoek bent naar een betoverende reis naar Zweden, een avontuurlijke verkenningstocht door Finland, of een culturele ontdekkingsreis in Denemarken, wij hebben de expertise om een unieke en onvergetelijke reis voor je te creëren.

Onze toegewijde teamleden delen een diepe liefde voor Noord-Europa en zijn gepassioneerd over het delen van de schoonheid, cultuur en avonturen die deze regio te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar de majestueuze fjorden van Noorwegen, de adembenemende landschappen van IJsland, of de mysterieuze eilanden van de Færøer Eilanden.

Ben je op zoek reisprogramma’s voor jouw groep die een uniek avontuur in Noord-Europa wil ervaren, we heten je welkom om de wonderen van deze regio met ons te verkennen. Samen zullen we de droomreis van jouw groep naar Noord-Europa tot leven brengen, met een focus op exclusiviteit en aandacht voor detail.

Stuur ons een bericht

[contact-form-7 id=”176″]