IJsland 🇮🇸
Bestemming
5 dagen
Reisduur
Lente, Najaar, Zomer
Periode

De ruige, mysterieuze natuur van IJsland is de ideale omgeving voor teambuilding. Tegelijkertijd is de hoofdstad Reykjavik een moderne, gezellige, culinaire stad met eindeloze mogelijkheden voor ontspanning. Daal af in een vulkaan, ontspan in een warme thermale bron, of maak een spectaculaire hike op een van vele de gletsjers die IJsland rijk is. Daarnaast wordt het in de zomer niet donker, dus er is voldoende tijd om alles te beleven.

1

Reykjavik – Blue Lagoon

Vlucht Amsterdam – Reykjavik

Na aankomst transfer vanaf de luchthaven Keflavik naar Reykjavik. Onderweg maken we een stop voor een bezoek aan de unieke Blue Lagoon, waar je kan genieten van een warm bad in het felblauwe gekleurde water. Na afloop transfer naar ons hotel in de omgeving van Hella.

2

Zuidkust

Vandaag staat een dagexcursie naar de Zuidkust op het programma. We bezoeken de Seljalandsfoss, de Skógafoss en het beroemde zwarte strand van Vik. Op de Sólheimajökull wordt een gletsjerwandeling gemaakt.

We overnachten in de omgeving van Hella.

3

Golden Circle Classic

Vandaag maken we de Golden Circle excursie met bezoeken aan het Thingvellir nationale park, de indrukwekkende Gullfoss waterval en Geysir, met de regelmatig spuitende Strokkur geiser.

Overnachting in de omgeving van Gulfoss

4

Reykjavik – walvissen – en dolfijnensafari

Vandaag maken we vanuit Reykjavik een  boottocht door de Faxafloi baai op zoek naar walvissen, dolfijnen en zeevogels. Rest van de dag ter vrije besteding in Reykjavik.

Overnachting in Reykjavik

5

Reykjavik

Transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Amsterdam.

 

Wil jij met je bedrijf, club of vriendengroep naar IJsland? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan:

reisvoorstel incentivereis aanvragen