Noorwegen 🇳🇴
Bestemming
4 dagen
Reisduur
Winter
Periode

In Noord-Noorwegen liggen niet alleen de mooiste besneeuwde vergezichten op je te wachten, maar deze regio leent zich uitstekend voor een actieve reis met je bedrijf of team. Bovendien heb je hier de grootste kans om het spectaculaire natuurverschijnsel dat Noorderlicht heet te zien. Wij helpen je graag om een incentivereis te organiseren naar deze prachtige bestemming en geven je hier alvast een voorbeeld.

1

Amsterdam – Oslo – Alta

Vlucht naar Alta. Bij aankomst in Alta zal het al donker geworden zijn en heb je de eerste mogelijkheid om het bijzondere noorderlicht (Aurora Borealis) te kunnen zien. Transfer naar – en overnachting in Alta.

2

Alta – Sørrosniva

Na het ontbijt worden we opgehaald voor een spannende hondensledetocht. De honden zijn enthousiast en rennen dat het een lieve lust is door het besneeuwde landschap.  Aan het einde van de middag bezoeken we het ijshotel in Sørrisniva. Weg van alle stadse verlichting heb je bij helder weer de beste kansen om het noorderlicht (Aurora Borealis) te zien. Vannacht slaap je op een echt ijsbed, dat voorzien is van warme huiden en een lekkere dikke slaapzak.  Slaap lekker !

3

Sørrisniva – Alta

Na het ontbijt gaan we terug naar Alta en maken we een sneeuwscootertocht door de prachtige winterse omgeving. We krijgen warme kleding en warme drankjes om onszelf tijdens de tocht warm te houden. ’s Middags is er tijd om de stad zelf te verkennen of een bezoek brengen aan de bijzondere kerk. De laatste avond sluiten we af met een rendiersledetocht, ook nu weer zijn warme kleding en warme drankjes inbegrepen. Als de omstandigheden het toelaten kunnen we deze laatste avond hopelijk weer genieten van het Noorderlicht.

4

Alta – Oslo – Amsterdam

Na het ontbijt worden we per transferbus vanaf het hotel naar het vliegveld van Alta gebracht en vliegen wij weer terug naar Nederland.

 

Wil jij met je bedrijf, club of vriendengroep naar Noorwegen ? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan:

reisvoorstel incentivereis aanvragen