Noorwegen 🇳🇴
Bestemming
4 dagen
Reisduur
Lente, Najaar, Zomer
Periode

Tijdens deze reis bezoeken we o.a. de charmante stad Bergen, bekend om zijn kleurrijke houten huizen en de beroemde vismarkt. Daarnaast maken we uitgebreid kennis met de imponerende bergen, adembenemende fjorden en ongerepte natuurgebieden van Noorwegen.

1

Bergen

Vlucht naar Bergen en aansluitend transfer naar ons hotel in het centrum van de stad. Na aankomst in het hotel volgt check-in en maken we meteen een sightseeing om de stad beter te leren kennen. s Avonds hebben we een diner op een bijzondere locatie.

2

Bergen – Stavanger Minicruise

Na een heerlijk ontbijt vertrekken we richting de haven van Bergen en gaan we aan boord van het schip van Fjord Line voor een mini-cruise van Bergen naar Stavanger. We varen door het hartje van het fjordengebied van Noorwegen en kunnen we aan dek genieten van het mooie uitzicht. Aan boord  vindt je van allerlei moderne faciliteiten, een diversiteit aan restaurants, cafés en bars, winkels en entertainment. Na aankomst in Stavanger worden we naar ons hotel gebracht voor de overnachting.

3

Stavanger – Lysefjord per boot

De restaurantjes en barretjes liggen op ettelijke honderden meters van het hotel aan de haven evenals de gemoedelijke, smalle winkelstraten.  Na het ontbijt bezoeken we het oude stadsdeel Gamle Stavanger. Hierna maken we een spectaculaire excursie en maken we een tocht per RIB boot over de Lysefjord naar de beroemde rots Preikestølen (de Preekstoel). Overnachting in ons hotel in Stavanger.

4

Stavanger

Na het ontbijt vertrekken we richting de luchthaven van Stavanger voor de terugvlucht naar Nederland.

 

Wil jij met je bedrijf, club of vriendengroep naar Noorwegen? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan:

reisvoorstel incentivereis aanvragen