Noorwegen 🇳🇴
Bestemming
4 dagen
Reisduur
Lente, Najaar, Zomer
Periode
1

Bergen

Vlucht naar Bergen. Stadswandeling door o.l.v. een lokale gids. De rest van de middag ter vrije besteding. Overnachting in een hotel in Bergen.

2

Bergen – Stavanger Minicruise

Na een heerlijk ontbijt vertrekken we richting de haven voor een minicruise van Bergen naar Stavanger. U vaart door het hartje van het fjordengebied van Noorwegen en kunt u genieten van de vele vergezichten. Aan boord van de Fjordline kunt u genieten van allerlei moderne faciliteiten, een diversiteit aan restaurants, cafés en bars, winkels en diverse entertainment. Overnachting in een hotel in Stavanger.

3

Stavanger – Lysefjord per boot

De restaurantjes en barretjes liggen op ettelijke honderden meters van het hotel aan de haven evenals de gemoedelijke, smalle winkelstraten. Het interessante Oliemuseum, dat gedeeltelijk in zee is gebouwd, is zeer de moeite waard. U kunt een wandeling maken door de met kinderkopjes geplaveide straten van het stadsdeel Gamle Stavanger maken. In de middag gaan we aan boord voor een 3,5 uur durende excursie per boot over het Lysefjord naar o.a. de beroemde rots Preikestoelen (de Preekstoel).  Overnachting in een hotel in Stavanger.

4

Stavanger

Na het ontbijt hebben we de ochtend ter vrije besteding om Stavanger te ontdekken. De restaurantjes en barretjes liggen in de directe omgeving van het hotel, evenals de gemoedelijke, smalle winkelstraten. Vlucht vanuit Stavanger naar Nederland/België.

 

Wil jij met je bedrijf, club of vriendengroep naar Noorwegen? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan:

reisvoorstel incentivereis aanvragen