Noorwegen 🇳🇴
Bestemming
4 dagen
Reisduur
Winter
Periode

Noorwegen is hét perfecte land voor incentivereizen door de vele mogelijkheden die er zijn met outdoor activiteiten. Tromsø ligt honderden kilometers ten noorden van de poolcirkel maar is door een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam tegenwoordig goed aan te vliegen. Geniet de komende dagen van prachtige activiteiten zoals een husky- en walvissafari maar ook de avonden zijn bijzonder doordat het dan mogelijk is om het spectaculaire Noorderlicht met eigen ogen te aanschouwen.

1

Trømso

Vlucht Amsterdam-Tromsø. Na een korte rit door de sneeuw (onze eerste belevenis) komen we aan in ons hotel in Tromsø waar we 3 nachten zullen verblijven.

2

Trømso

Na een uitgebreid Noors ontbijt gaan we starten met een onvergetelijke huskysafari. Met een slee en kwispelende huskyhonden maken we een tocht door de schitterende natuur van Lapland, door besneeuwde velden en bossen. ’s Middags bezoeken we de bijzonder vormgegeven IJszeekathedraal in het centrum van Tromsø.  Na het diner vertrekken we met een touringcar naar een speciale plek buiten Tromsø (met een verwarmde ruimte) om daar hopelijk te kunnen genieten van het spectaculaire Noorderlicht.

3

Trømso

Vanochtend gaan we op bezoek bij een typische Laplandse rendierfarm. Deze nobele dieren zijn onlosmakelijk verbonden met de oorspronkelijke bewoners, de Sami.  Hierna maken we vandaag kennis met de belangrijkste inwoners van Noorwegen, de walvissen! We maken we een spectaculaire walvistocht per RIB boot, welke nog lang op je netvlies zal blijven staan. Van oktober tot februari bezoeken diverse walvissoorten (zoals de Humpback Whale en de Killer Whale (Orca) de kust van Tromsø. Met deze RIB boot kom je echt heel erg dichtbij deze bijzondere bewoners van de noorse wateren.

4

Trømso

Na het ontbijt vertrekken we richting het vliegveld van Tromsø voor de terugvlucht naar Amsterdam.

 

Wil jij met je bedrijf, club of vriendengroep naar Noorwegen? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan:

reisvoorstel incentivereis aanvragen