Noorwegen 🇳🇴
Bestemming
4 dagen
Reisduur
Winter
Periode

Stap in de magie van de winter met onze reis: “Winter in Røros.” Dit 4-daagse programma dompelt je onder in de winterse sfeer van het pittoreske Røros, een stad doordrenkt van geschiedenis, omgeven door schilderachtige besneeuwde landschappen.

1

Trondheim – Røros

De reis begint met een vlucht naar  naar Trondheim. Bij aankomst staat de bus klaar om ons naar het betoverende Røros te brengen, een rit van ongeveer 2½ uur. Hier zullen we de komende 3 nachten verblijven, ondergedompeld in de authentieke sfeer van dit pittoreske stadje.

2

Røros

Vandaag staat in het teken van ontdekking. Bezoek het fascinerende Olav’s Mijnmuseum en de wereldberoemde kopermijn. ’s Middags maken we een wandeling onder begeleiding van lokale gidsen, die ons meeneemt door de met sneeuw bedekte straten van het dorp. We laten ons inspireren door de verhalen die de rijke historie van Røros tot leven brengen.

3

Røros

Een dag vol avontuur! We maken een tocht met paard en arreslee door de gezellige straatjes, waar prachtige houten huizen het decor vormen. Daarnaast heb je de unieke kans om deel te nemen aan een huskytocht door de besneeuwde omgeving buiten het dorp.

4

Terugreis

De laatste dag begint met een gecombineerde transfer met stadsbezoek aan Trondheim. Verken deze levendige stad voordat we vertrekken naar het vliegveld voor de terugvlucht. Neem deze prachtige herinneringen en ervaringen mee naar huis!

 

Wil jij met je bedrijf, club of vriendengroep naar Noorwegen? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan:

reisvoorstel incentivereis aanvragen